Folderbedeling regio

Welke gemeentes bedeelt VH Folderbedeling?

Bedelen van folders vraagt een planning en een goede organisatie, wij kunnen die enkel bieden als we niet zomaar over gans vlaanderen of Belgie gaan verdelen.
Wij werken natuurlijk na zoveel jaren ervaring met mensen en ondernemers die goed zijn in hun werk en weten wat folders bedelen inhoudt.

We komen tot aan de grens met Kapellen (verder dan Hoevenen - Stabroek) is helaas niet tot onze regio en we kunnen wij je helaas niet mee van dienst zijn.

Hoe werken wij precies voor een bedeling van start kan gaan.?

1. U vraagt per e-mail of per telefoon een offerte aan voor een bedeling, daarna krijgt u een antwoord terug met daarin wanneer de folder kan verdeelt worden en hoeveel de kostprijs gaat zijn, mocht er toch nog iets onduidelijk zijn werken we samen aan de gewenste oplossing.
2. U gaat akkoord en de bedeling mag plaatsvinden? Dan komen wij de folders halen, of we spreken anders af.. en vanaf de afgesproken dag start de bedeling van jullie flyer, na drie dagen krijg je automatisch aan update - zodat er kan meegevolgd worden door de klant.
3. Na de bedeling wordt de factuur opgemaakt en per e-mail verzonden, daarin wordt ook vermeld of er nog overschot van de folders zijn, mocht dit geval zijn brengen wij het of haalt de klant ze terug op.